miércoles, 20 de septiembre de 2017

    DIVENDRES 22 DE SETEMBRE III BICIPASSEIG COLECAMINS.
    Recordeu com de be ens ho passarem circulant amb bici, patinet o patins, el mes de setembre de l'any passat i l'anterior amb motiu de la SETMANA DE LA MOBILITAT EUROPEA, Setmana Mobilitat… Doncs el divendres que ve dia 22 repetim!
    Amb motiu de la setmana de la mobilitat d'enguany realitzarem una ruta de 4 quilòmetres aproximadament: des de la Plaça Benimarfull (Safranar), fins a l'associació de veïns de 3 Forques (Tres For...ques, 98), realitzant una parada davant del FAPmural de la Factoria d'Arts de Patraix. En arribar a l'Associació de Veïns de 3 Forques podrem gaudir de música, i d'un berenar d'orxata i fartons per a recobrar energies.
    Te la vas a perdre?
    Organitza: Colecamíns (associació de ampas per la mobilitat infantil) i l’Associació de Veïns 3 Forques-Vara de Quart AV Tres Forques-Vara de Quart (València); amb la colaboració de la Factoria d'Arts de Patraix.
    _
    VIERNES 22 DE SEPTIEMBRE III BICIPASSEIG COLECAMINS.
    Recordáis que bien nos lo pasamos circulando en bici, patinete o patines el mes de septiembre del año pasado y el anterior con motivo de la SEMANA DE LA MOVILIDAD EUROPEA… Pues el próximo viernes día 22 repetimos!
    Con motivo de la semana de la movilidad de este año realizaremos una ruta de 4 kilómetros aproximadamente: desde la Plaza Benimarfull (Safranar), hasta la asociación de vecinos de 3 Forques (Tres Forques, 98), realizando una breve parada ante el FAPmural de la Factoria d'Arts de Patraix. Al llegar a la Asociación de Vecinos de 3 Forques, podremos disfrutar de música, y de una merienda de horchata y fartons para recobrar energías.
    ¿Te la vas a perder?
    Organiza: Colecamins (asociación de ampas por la movilidad infantil) y la Asociación de Vecinos 3 Forques-Vara de Quart (Valencia); con la colaboració de la Factoría de Artes de Patraix.
    #Bicipasseig #Colecamins #SemanaDeLaMobilitatEuropea #Fap


No hay comentarios: